IC Winnie

IC Winnie 4år

 

Ras/kön: Norsk skogkatt/Kastrathona

Född: 2006-04-20

Far: S*Kisamos Emil a09 22

Mor: S*Animaniac's Wild Honey Pie f 09

Färg & mönster: a 23 Blå tigre

Uppfödare: Soili Minkkinen, Skövde  

GSD IV: Normal

HCM: Normal 070614 (vet Torkel Falk)

FIV & FeLV: Negativ 


Här bor Winnies pappa Emil: www.blacklevels.se

Winnies mammas uppfödare: www.Animaniacs.se

       

Klicka på texten här nedan för att se Winnies:

Stamtavla/pedigree -> 

Utställnings resultat/show results ->

Mamma till:

A-Kullen, C-Kullen & E-kullen 

Bilder/Photos:

 12v-1,5år (År 06-07)   2-4år <-Nytt 20/3-10       
       
 

Winnie

När Winnie kom hem till oss efter sin långa resa ända från Skövde tågade hon rakt ut från transport buren för att beknta sig med sitt nya hem och familjemedlemmar med mycket nyfikenhet och en STOR dos självförtroende.

Winnie är en medium stor hona med en vackert feminin skogis look. Hon har bra längder, en lååång svans, spikrak profil, snygg trekant, bra topp & en SUPER päls som nästan aldrig är ur kondition :-) 

Hon har ett otroligt trevligt temperamet, alltid först framme vid dörren för att hälsa om det kommer någon på besök! Hon är en riktigt cool tjej Winnie som inte låter sig skrämmas av något! Som om inte detta vore nog så är hon gosig som en nallebjörn! Det är nog inte många som rår på Winnie & hennes självsäkerhet! 

Hon är nog den enda av våra katter som kommer i full fart när man ropar hennes namn, sen kvittar det om hon är i källaren eller ute för kommer det gör hon alltid, man vet ju inte det kan ju vara frågan om MAT eller lite kel! Hon är lite som en hund :-)

Winnie stortivs på utställningarna, och älskar att vara i centrum. Skulle det vara så att det blir tråkigt i buren så drar hon igång en föreställning med sin mus, vilket ofta drar till sig en mindre folksamling runt buren! Detta är inte en ovanlig syn när man återvänder till buren om man har lämnat henne ensam en stund :-) 

  

TACK Soili för denna goa "lilla loppa" !!

 

 januari 2011 

Winnie har sedan en tid tillbaka haft problem med foder allergi... Efter mycket testande och trixande stod det klart för oss att Winnie bara skulle kunna äta special mat... Det blev till slut ohållbart för henne att bo kvar hos oss då hon hela tiden "tjuvade" mat från de andra katterna :-(  

Under 2010 fick Winnie flytta till en familj i vår närhet... Så nu bor hon som ensam innekatt på en mysig gård ute på landet, bara några minuter från vårt hem :-) 

TUSEN TACK Susanne & Peter för att ni tar så väl hand om vår underbara Winnie & ger henne det liv hon verkligen förtjänar