S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

Nytt & uppdaterat i oktober...

2011-10-25

 


2011-10-25

Höst.....

Nu känns det verkligen att hösten har kopplat greppet om Skåne.. Efter några frostnätter tappar nu träden sina löv med rasande fart i den tilltagande vinden *brrrr* Nu vill man bara krypa upp i soffan med tända ljus och mysa :-)

Konrad har hunnit bli 10 veckor ♥ Han är bara sååå charmig denna lilla pojk!! Hur ska vi kunna motstå honom?! Nya bilder finns nu, se de här->

I J-kullen har vi fortfarande storasyster Jacky kvar, som nu är 14 veckor ♥ En ljuvlig tjej som bara är så mysig.. Hon och Konrad myser och busar tillsammans hela dagarna :-)) Blir sorgligt när de ska skiljas snart... :-(

Jim & Jeff har flyttat hem till sina nya familjer ♥ ♥ STORT LYCKA TILL med era pojkar!! Vi har fått rapporter från de nya hemmen och båda grabbarna verkar trivas med livet :-))

Jag har uppdaterat med lite nya bilder på vår "tyska" Ruby, som blivit 5 månader och väger hela 3,3kg ♥ Se bilderna här->

Så har vi fått två nya titelkatter bland Cederskogarna!!! IP & CH S*Cederskogens Ebbe Everest tog titeln Internationell Premier i Danmark under september!! GRATTIS Lena :-) GIC S*Cederskogens Heta Hekla, JW tog titlen Grand Intenationell Champion i Norrköping!! GRATTIS Fam. Gylling :-)

Se mer här->

Vi är super stolta och tacksamma över Cederskogarnas fina resultat, TACK för att ni alltid visar katterna så fint och tar väl hand om dem ♥

//Petra

 

S*Cederskogens Jacky Jade


2011-10-12

Flyttlassen går...

Ja, utflyttningen i J-kullen har börjat. Först med att flytta var Jerry & Jasper, båda har flyttat till Södertälje i olika familjer. Men de hade turen att kunna resa tillsammans hem, vilket kändes skönt :-) Vi har fått rapporter från de nya hemmen och allt verkar gå bra :-) STORT LYCKA TILL med era nya familjemedlemmar Victoria & Gunilla ♥♥

Till helgen flyttar Jim och Jeff... Sen blir Jacky kvar några veckor till :-) Skönt för Konrad att ha en lekkompis kvar nu när de andra flyttar :-))

Igår tog jag lite bilder på de katterna som är kvar här plus Konrad som blivit 8 veckor. Se de här->

Under helgen var vi på utställning i Lund.. En väldigt trevlig utställningshelg även om det kanske inte riktigt blev några toppen resultat för de katterna som vi hade med oss. MEN för tillresta S*Cederskogare gick det desto bättre!!! IC S*Cederskogens Heta Hekla, JW blev Best In Show-vuxen hona på söndagen :-))) Härligt att få vara på plats när denna tjejen slår till och BISar! STORT GRATTIS & TACK till hennes ägare Cecilia & Tomas S*Myselisias!!!

Resultatsidan uppdaterar jag snart...

Så har vi börjat smida lite spännande planer för vintern :-) Mer om det längre fram när vi vet mer om verkligheten ;-))

//Petra

 

                            S*Cederskogens Jeff Jord 

2011-10-04

Nya bilder...

J-kullen har blivit 11 veckor. Igår tog jag bilder och nu finns de här på hemsidan :-) Se de här->

Snart är det dags för J-barnen att börja flytta... Man undrar ju lite vart alla dessa veckor har tagit vägen?! Tycker inte det var alls länge sedan de föddes ;-))

Lilla charmören Konrad blev 7 veckor i söndags och nu finns det nya bilder på honom också :-) Se de här->

Till helgen är det dags för utställning nere i Lund. Ska bli trevligt och komma iväg på utställning igen, nu är det ju lite mer än en månad sedan sist :-)

//Petra

 


2011-10-02

Välkommen oktober månad..

Då har vi gått in i höstmånaden oktober, som verkligen har börjat fint :-) Men SOL och VÄRME!! Helt UNDERBART :-) Kortärmat, tunna byxor och sandaler har kommit fram ut garderoben igen. 

Medan vi har kattvakt hemma tillbringar vi helgen i husvagnen och njuter varje sekund av de vackra höstvädret med bland annat långpromenader, fiske och korvgrillning.

Förra helgen gjorde jag ett försök att fotografera Konrad men det gick verkligen inte... Han var så full av bus så han var inte stilla en halv sekund.. Men i torsdags gjorde jag ett nytt försök. Det gick lite bättre och nu finns de bilderna här på hemsidan. Se de här->

//Petra

 

ser det inte fridfullt ut?!