S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

Nytt & uppdaterat i mars...

2011-03-31

 

 2011-03-31

Heta Hekla, Junior Winner!!!

WOW vilken helg vi har bakom oss :-))))) Vi svävar fortfarande fram ;-)  S*Cederskogens Heta Hekla var i Stockholm på utställning, hon fick superfina bedömningar från domarna och blev Best In Show båda dagarna.. På lördagen fick Hekla sitt 5:e BIS med 9 av 10 röster i panelen och blev därmed Junior Winner :-)) Detta är första gången vi har en avkomma som blir JW :-)))) Vi är så otroligt GLADA &STOLTA!!!!

STORT GRATTIS & TACK till Heklas ägare Cecilia & Thomas S*Myselisias, vi är så tacksamma för att ni tar så väl hand om Hekla och alltid visar henne så fint på utställningarna ♥♥♥

Utställningsresultaten är uppdaterade->

Kattungarna i I-kullen har blivit 3-veckor gamla och nya bilder finns ute nu! Se de här-> Alla fem utvecklas fint och växer så det knakar!!! Efter några rymningsförsök fick de sin lilla hage i helgen så nu börjar de ge sig utanför bolådan på äventyr ♥

Så har vi lite nya spännande planer..... :-)

Se planerna här->

//Petra

 

 

 

 
 

2011-03-22

I-kullen 2 veckor :-))

Allt är frid och fröjd här i bolådan med Digitalis och hennes småttingar ♥  Alla fem växer bra och utvecklas fint... Vi njuter för fullt av den nya familjen :-)

De kravlar runt i bolådan för fullt och börjar söka kontakt med oss när vi kommer ♥♥ Så nu dröjer det nog inte så lång tid tills vi har första rymningsförsöket ;-)) 

Femlingarna har fått sina namn, se vad de betyder här->

Nya 2 veckors bilder ligger ute!! Se de här->

//Petra

 

  S*Cederskogens Iris Is säger -HEJ ;-))


 

2011-03-08 kl: 22.00

Bilder!!

Nu finns det bilder på Digitalis & Qurrys kattungar :-) Se de här-> 


 2011-03-08 kl: 12.00

 

 Idag har vår I-kull sett dagens ljus :-))

5 fina och välskapta kattungar, allt gick fint och mamma & barn mår fint :-)) Bilder och info kommer inom kort...

//Petra