S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

Nytt & uppdaterat i december...

2010-12-18

 

 


 

2010-12-14

Helt yr.....

Av glädje ;-)) Jag är otroligt stolt, glad & lycklig...Ja så kan jag sammanfatta mina känslor efter helgens utställning!! "Lilla" Hekla gjorde det igen!! På helgens utställning i Stockholm blev hon BIS för 4:e gången och hon är inte ens 6 månader gammal ännu :-) Hon fick 5 av de 7 rösterna i panelen plus domar elevens röst! Tusen tack & STORT GRATTIS Cecilia & Tomas S*Myselisias för att ni tar så väl hand om den lilla dockan och visar henne så fint på utställningarna ♥  

Utställningsresultaten är uppdaterade->

Också Heklas bror Harry har varit på sin första utställning med sin nya familj nere i Tyskland. Han skötte sig fint och blev nominerad :-)) GRATTIS Petra!!

//Petra


2010-12-12

Glädje & Besvikelse....

Ja så kan vi sammanfatta december månad så här långt :-) :-(

Vi kan nu konstatera att Digitalis har lurat oss totalt!!! Hon är inte dräktig utan har bara varit skendräktig... Vilket så klart är en STOR besvikelse :-(( Hade ju verkligen sett fram emot småtroll till jul... MEN det är bara till att försöka igen när tiden är mogen.

Annars har det mest varit glädje hos oss i december ;-)) Vår avkomma S*Cederskogens Heta Hekla slog till och blev Best In Show båda utställningsdagarna på Ädelkattens utställning i Göteborg förra helgen!! WOW vilken känsla att få vara på plats när sådant händer :-))) Hur stolt och lycklig som helst!!! Med oss på utställningen i Göteborg var också S*Cederskogens Garry Granit som ställdes för första gången. Han skötte sig exemplariskt och var hur cool som helst :-)) TUSEN TACK Cathrine & Staffan för att vi fick låna med oss guldklimpen över helgenHoppas på att snart få se honom på utställning igen ;-)

Så vill vi gratulera S*Cederskogens Crille Crom som numera kan titulera sig Grand International Champion!! TACK Lill-Britt för att du tar så väl hand om honom & har ställt honom så fint hela vägen till GIC ♥ 

Utställningsresultaten är uppdaterade->

Titelkatterna är uppdaterade->

Så har jag uppdaterat med lite nya bilder på några avkommor, TACK för de fina bilderna!!

S*Cederskogens Fiffi Fasett

S*Cederskogens Crille Crom

S*Cederskogens Ebbe Everest

S*Cederskogens Garry Granit

S*Cederskogens Gina Guld

// Petra