S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

Nytt och uppdaterat i oktober...

2010-10-14


2010-10-14

Lite (eller rätt mycket) nytt sedan sist..

Vi har varit iväg på två utställningar.

Den 25 september var vi i Karlshamn med systrarna Gloria & Greta samt Digitalis. Med oss hem fick vi några super fina resultat :-) Gloria & Greta tävlade ju mot varandra... Gloria knep Ex 1 och senare också BIV-T där hon mötte bland annat Digitalis!! Både Digitalis och Gloria blev nominerade :-) Gloria fick en röst i panelen och Digitalis blev BIS!! WIIEEEE :-))

I helgen som gick var vi i Hässleholm. Digitalis, Harry & Greta tävlade på lördagen. Greta blev Ex 1, sedan möttes hon, Digitalis & ett par andra katter i BIVet som gick till en blåpadda som senare också blev nominerad.. Harry hade tuff konkurrens i grupp 4.. Han blev ex 2 av 4 :-) Hanen som slog honom blev senare också nominerad!

På söndagen var det Harry, Gloria & Hugo som tävlade. Hugo blev Ex 1 av 3 och BIV u/j :-) Sedan stod det mellan Hugo & S*Bay Meadowz Baltazar i nomineringen... Och Hugo fick se sig besegrad. För Harrys del blev det samma resultat även på söndagen Ex 2 efter samma vackra katt som på lördagen nämnligen S*Bay Meadowz Baltazar som på söndagen även drog till med ett BIS-U!! GRATTIS Jannice och Lottie!!

Gloria blev Ex 1 och BIV-T :-) Senare blev hon också nominerad!! *Stolt* Hon lyckades dock inte knipa några röster från S*Bay Meadowz Baltazar som BISade i klass 12.

Under söndagen kom Glorias nya ägare till utställningen för att ta med henne hem till Schweiz! LYCKA TILL Stephan & René Av Solsikke*CH med er nya familje medlem :-))

Alla utställningsresultat är uppdaterade!

Annat nytt är att Greta har fått en egen sida också finns det nya bilder på henne 4,5 månader gammal :-) Klicka här för att komma till Gretas sida.

G-kullen är flyttad till sin kullsida, där jag ska fortsätta och göra klart deras egna sidor...

Från H-kullen har vi Harry och Hugo kvar ett tag till... *mysigt* Har uppdaterat med nya 3,5 månaders bilder på pojkarna :-) Se de här->

Jag har också uppdaterat våra planer för 2011!! Kolla in det här->

Nej nu får det räcka för idag...

Må så gott!!

//Petra

 

Digitalis uppe för bedömning i Hässleholm..

 

Hugo 3,5 månader