S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

Nytt och uppdaterat i september...

2010-09-18


2010-09-18

H-kullen flygfärdiga...

Idag blir H-kullen 12 veckor och flyttlassen börjar gå... Det finns nya 12 veckors bilder på hela ligan!! Se de här->

Som tur är flyttar inte alla på samma gång utan några av pojkarna i kullen kommer att stanna hos oss lite längre *mysigt*

//Petra


2010-09-14

H-kullen 11 veckor...

Nu finns det nya bilder på alla i H-kullen som hunnit bli 11 veckor... Se bilderna här->

Vi lyckades även med bedriften kullfotografering! Så det finns en del kullfoto också :-) Se de här->

Idag var hela ligan hos veterinären för sista vaccineringen, ID-märkning & besiktning... Alla skötte sig fint både under bilfärden och veterinärbesöket :-)

Så i helgen börjar utflyttningen för en del i H-kullen... Gustav kommer också att flytta under helgen till sin nya familj.

I slutet av förra veckan var hela familjen nere i Malmö på "The Studio" och blev fotograferade... Så skulle man ju ha med sig lite accessoarer till fotograferingen och vad passar då bättre än en katt?! :-) Så Digitalis fick följa med oss ;-))

Se lite av bilderna på Claras sida, Familjens sida och om oss...

//Petra

Hugo myser i hundens matskål...

Hekla & Hugo


2010-09-11

G-kullen 15 veckor...

Nya bilder på Gloria, Greta & Gustav som fortfarande är kvar hos oss..... Se bilderna här->

//Petra


2010-09-08

Lång tid sedan sist.....

Ja vart ska man börja…?! Det har hänt en del sedan jag var här och skrev… Ja det har ju gått två och en halv vecka sedan jag uppdaterade hemsidan över huvudtaget.

Men jag börjar väl där jag slutade, på lördagen efter min senaste uppdatering åkte jag med Gina till hennes nya hem i Schweiz tillsammans med Gunnel (S*Fridalas), sedan tillbringade vi tre härliga dagar tillsammans i Schweiz!!

Efter bil-, tåg- och flygresa fick Gina installerat sig hos sin nya härliga familj med barn, hundar och andra katter. Lycka till Rebecca & Sascha (CH)Milya med er nya familjemedlem!!

Foto: Gina med sin nya matte Rebecca :-)

Sedan bar det av hem till Daniela & René (CH)Av Andelas. Där fick vi stifta bekantskap med många fina katter, såsom S*Fridalas Muskot och (N)Skaujentas Storm! Sedan väntade en härlig middag med mycket gott att både äta och dricka i trevligt sällskap :-))  

Efter en natts sömn tillsammans med ett gäng kattungar springandes på kudden bar det av hem till Nadine & Adi, (CH)Fialoas. Där vi blev bjudna på en fantastisk brunch tillsammans med ytterligare kattfolk. Här blev det också ett mycket kärt återseende för mig då S*Cederskogens Fia Fossil bor hos Nadine & Adi :-)))

Foto: Hemma hos Nadine & Adi :-)

Och på hemresedagen Blev det både tid för ett besök hos en lokal choklad tillverkare samt tid för oss att handla med oss alla Schweiziska specialiteter hem till familjerna :-)

Tusen Tack till alla våra Schweiziska vänner som gjorde denna helg till ett härligt minne!! ♥♥♥

Så väl hemma i Sverige igen på måndagskvällen var det bara till att börja packa om väskan ;-)) Ja redan på natten mellan torsdag och fredag bar det av igen!! Denna gång var det dock hela familjen som skulle iväg. Så det var ju lite som skulle packas och planeras inför detta äventyr….

Foto: Precis nedanför vårt hotell :-)

Tidigt på fredagsmorgonen bar det av mot Spanien eller närmre bestämt mot Mallorca. För en veckas härlig semester med sol, bad och bara lata dagar på Alcudias vackra strand :-)

Foto: Poolen på hotellet.

Och i fredags eftermiddag landade vi åter på Svensk mark igen….

Och någonstans mitt i allt detta flyttade Gry till sin nya familj i Lund. Lycka till Margit & Lars-Gunnar med er nya familjemedlem :-)

Igår fotograferade jag H-kullen som hunnit bli över 10 veckor. Nu har jag uppdaterat med nya bilder, se de här->

Igår tisdagen den 7 september fyllde vår dotter Clara 2år!! Imorgon blir det födelsedagsfirande för hela slanten :-))

Och nu blev det så där långt igen ;-))

Må så gott!!

//Petra

 

 

Vacker vy från gatan där Gina bor :-)

S*Cederskogens Fia Fossil, 10 månader ♥♥

Vackra (N)Skaujentas Storm

S*Fridalas Muskot

Foto: Alperna från ovan! 

♥♥ Clara 2år tillsammans med Alva 1,5år ♥♥