S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

G-kullen är här :-))))

2010-05-28

Kl. 22.30

Nu har vår G-kull kommit :-)))

Asta födde 6 stycken vackra kattungar ikväll :-) Jag har tagit några bilder med blandad kvalité... Inte de bästa ljusförhållandet ikväll ;-) Men jag har uppdaterat med de som blev... Se mer info och bilder här->

Nu kallar sängen... Jag har min jobb-helg framför mig ;-)


kl. 9.30

Idag är Asta på dag 66.. När hon fick D-kullen fick hon den på dag 65.. Så jag hoppas att kattungarna bestämmer sig för att se dagens ljus idag :-) Asta är ganska rastlös och kontaktsökande. Hon vill vara i vår närheten hela tiden nu.. Hoppas hoppas att det blir idag ;-))

Återkommer så snart det händer något mer...

Ha en bra dag!


 2010-05-26

Just nu vaggar Asta runt i huset och letar efter lämpliga platser för henne och hennes kommande små… Bolådan som vi har gjort i ordning verkar inte duga för henne just nu. Hon är så söt nu med sin STORA goa mage! Inget som hon ska göra ser längre lätt och smidigt ut ;-) Vi längtar så efter och få se vad som döljer sig där inne!!  Men jag tror inte att det händer något idag men förhoppningsvis imorgon ;-))

Asta var en super mamma när hon fick D-kullen :-) Hon hade en bra förlossning där hon skötte allt fint, hade gott om mat och tog så väl hand om sina små skyddslingar! Så vi hoppas allt går lika bra denna gången ;-)

Igår tog jag lite nya bilder på Asta, se dom här->

Nu så här när man går här hemma och väntar så roa jag mig med att spåna på namn till de kommande… Och jag får nog säga att det fanns en hel del på bokstaven G inom vårt område grundämne och mineraler med stenar, kristaller, berg & vulkaner..

Här är några som jag hittat: Guld, Gråsten, Granit, Gnejs, Grafit, Granat, Glimmer, Glaciär & Gallium.. Fler tips?! Sen får tilltals namnen vänta lite tills kattungarna kommit och man ser vad det blir…

Jag har uppdaterat resultat sidan med nya resultat från helgen. Se det här->

Det får bli allt för denna gång… Återkommer så snart det händer något här ;-)

Ikväll blir det grillkväll på Claras dagis tillsammans med de andra föräldrarna och barnen. Ska bli trevligt! Hoppas bara det soliga vädret håller i sig ;-))

 

  

Asta 2,5 år :-)

  

 Asta 3 veckor