S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

Glad Påsk!!

2010-04-01

Asta har varit på en het dejt hos Nypon så förhoppningsvis visar det sig snart att hon är dräktig… Vi längtar efter smått i huset igen så detta ser vi fram emot :-))

Jag tog lite nya kort på Etna när jag var och lämnade Asta hos Nypon… Se de här->

Den 21 mars var vi i Danmark på skogkattspecial. Vi hade med oss Piri-Piri och Cicero. Piri-Piri hade konkurrens i klassen av en vacker hona som var två år äldre… Efter lååång tids funderande bestämde sig Jörgen för att ge Piri certet :-))  Cicero hade konkurrens av sin trogne följeslagare S*Fridalas Kokos och certet gick till Kokos -Grattis Annika. På utställningen blev det ett mycket kärt återseende när vi fick träffa Dobber från vår D-kull och hans matte Monique!! We can’t thank you enough Monique for bringing with you Dobber to this show!!

Dobber hade stenhård konkurrens i klassen av 6 super fina klass 11 hanar!! Under hans bedömning hördes många superlativ *stolt*. Dobber blev Ex1, BIV & NOM! I panelen fick han en röst, vann gjorde vackra DK*Zacks Tabasco, JW –GRATTIS Lars & Christina!!

Samma helg var Dixie med matte Maria på utställning i Oslo. På lördagen blev hon ex1 sen slagen av vackra (N)Fru Pedersen’s Peder Starup. Samma konkurrens på söndagen men nu var det Dixies dag :-)) Hon blev ex1 och NOM! I panelen fick hon en röst, vann gjorde en vacker Sibir.  Tusen tack Maria för att du tar så väl hand om Dixie och visar henne så fint!!

Nästa helg är det dags för utställning i Malmö :-)

Men nu ska vi först njuta av allt vad påsken har att bjuda på ;-)

Vi önskar alla en riktigt Glad Påsk!!

 

 Ciceros son S*Gracelin's Livingstone 7 veckorSe mer av han och hans syskon på S*Gracelin's hemsida.