S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

Lite nytt under solen....

2010-02-09

Hela gänget från F-kullen har flyttat!! TUSEN TACK för alla underbara rapporter vi har fått från kattungarnas nya hem!! –Det betyder mycket för oss :-) Vi önskar de nya familjerna  STORT lycka till med er nya familjemedlem och hoppas att ni ska få många härliga år tillsammans framöver!!

F-kullen finns numera på kullsidan! Se den här->

Piri-Piri var i Danmark på utställning den 24 januari. Hon fick sitt sista cert och kan numera titulera sig International Champion :-) Hon blev också nominerad och fick två röster i panelen, katten som blev Best In Show fick tre röster… Så vi är väldigt stolta över Piri's prestation!!

I förra veckan var jag med Piri-Piri i Helsingborg hos Torkel Falk för att göra HCM undersökning. Samtidigt var S*Cederskogens Cajsa Calcit från vår uppfödning där med sin matte Linda, också hon för att göra HCM undersökning… Alltid lite pirrigt innan man vet resultatet… Men allt gick fint och båda katterna testades med normala värden :-))))

Linda som har S*Cederskogens Cajsa Calcit & S*Fridalas Rusco har gjort en egen hemsida till katterna! Se den här->

Annat på G är att vi har släppt P-pillerna på Asta för någon vecka sedan, så vi hoppas på löp SNART :-)) Då bär det iväg till vackra Nypon för dejt!!  

Annars är det ganska bra här… Jag har börjat jobba igen nu efter min föräldraledighet på 1,5år.. Jag jobbar dock inte 100% som tidigare utan det får räcka med 80% nu när vi har Clara :-) Det är ju lite mer som ska hinnas med nu ;-)) Clara verkar trivas bra på dagis, även om det ofta är ledset och tårar som rinner när man ska lämna henne så går det snabbt över igen.. Men även om man vet att det går fort över, så blöder hjärtat när man ska lämna henne så :-(( Men men det blir nog bättre snart!! Ännu har hon ju bara varit på dagis i två veckor efter sin inskolning..

Ha det gott & kramas

Petra

 

 Cicero 1 år & 7 mån ;-)

Cicero har fått 4 kattungar med S*Lynxeyes Stormy Samantha hos S*Gracelin's