S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

F-kullen 5 veckor!!

2009-12-04

Nu har F-barnen hunnit bli 5 veckor!! Alla utvecklas fint och är hur mysiga som helst ;-))

I veckan utökade vi deras hage så de kan springa och busa riktigt, vilket de verkade uppskatta för mycket spring och bus det blev det ;-))

Alla fem äter bra med riktig mat nu, favoriten är nog kokt torsk eller tonfisk men också uppblötad torrmat går fint!! Nu går också alla på toalådan och inga olyckor har skett på länge :-)

Idag blev kattungarna 5 veckor och jag har fotograferat hela gänget... Tyvärr har det inte varit mycket till dagsljus här idag så bilderna är inte av den bästa kvalitén... Vi hoppas på lite soligare väder till nästa veckofotografering.. Se 5 veckorsbilderna här->

Nu kan vi även avslöja vart Dixie från vår D-kull flyttat ;-) Det är nu över tre veckor sedan vi hade det stora nöjet och ha Norge besök här hos oss ;-)) Maria Myrland som har uppfödningen (N)Mariskogens  var här för att hämta hem sin nya avelshona, Dixie Diamant.. Så numera bor Dixie i Norge hos Maria med familj!! Vi önskar Maria och Dixie all lycka i framtiden!!

Så har förbredelserna börjat för nästa veckas utställning i Göteborg.... Vi ska ju ha mååååånga katter med oss så jag behöver ordna ett nytt dubbelburskynke.. Nu har jag ju turen och ha en svärmor som är fantastisk på att sy så detta har aldrig inneburit några bekymmer för mig ;-) Men nu kan hon inte hjälpa mig denna gången.... Och alla som känner mig förstår vad det innebär... känner mig lite stressad ;-)) Vi får väl se vad jag lyckas få till ;-)) Så blir det nog ett kattbad också i helgen..

//Petra

Piri-Piri 13 månader