S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

D-kullen 9 veckor & E-kullen 7 veckor :-))

2009-10-16

2009-10-18

Nu finns det nya bilder på Elof, Ebbe, Elvis & Etna också!! Se dom här ->

Crille Crom har varit på utställning i Norge i helgen... Han fick cert båda dagarna!! ;-)) Så han blev Champion på lördagen och fick sitt första cert till IC-titeln idag :-) *tjoho!!* GRATTIS Lill-Britt & Bo-Arne!!

Utställningsresultaten och titelkatter är uppdaterade!!

//Petra


2009-10-16

Idag blir Dobber, Dixon, Dexter & Dixie 9 veckor!! Jag har uppdaterat med nya bilder, se dom här->

E-kullen har i veckan som gått lyckats lära sig hur man kommer över kanten till hagen!! ;-)) Tror att gänget i D-kullen som hoppade in till dom i hagen och busade för att sen hoppa ut igen när dom tröttnade kan ha en viss del i detta…  Så nu är det minst sagt fullt ös här hemma med åtta underbara trollungar lösa i huset :-)))

Åh Clara har nu tagit sina första vingliga steg på egen hand♥♥♥♥   Hon övar flitigt om dagarna här hemma med att resa sig upp och stå själv utan stöd, så rätt som det är så tar hon några vingliga steg innan hon landar på rumpan ♥♥ :-)) Hon ser sååå stolt och lycklig ut när hon står alldeles själv ♥♥ 

Imorgon fyller E-barnen 7 veckor!! Jag kommer ta korten i morgon men kommer inte uppdatera här förrän på mån eller tis… Så kommer jag nog att göra i veckorna framåt också, tiden på helgerna får bli tillsammans med familjen istället för framför datorn ;-))

//Petra

 

Winnie med Ebbe, Etna, Elvis & Elof ;-)