S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

Glädjerus!!!

2009-10-04

Dags och summera helgens utställning och det får nog bli med ordet Glädjerus!!! :-) Vi varit på utställning i Hässleholm med Cicero & Piri-Piri, på plats fanns också tre av våra avkommor Alwe, Bea & Crille!! Åh det är verkligen jätte kul att få följa några av sina avkommor på utställningarna, nästan så man glömmer bort de katterna man själv har med sig till utställningen ;-))

Alwe och Cicero gick emot varandra om certet på lördagen i klass 7 som gick till Alwe, GRATTIS Monica S*Zios!! På söndagen fick Cicero certet :-) Piri-Piri startade för första gången i öppen klass och hade konkurrens av Bea från vår uppfödning och en hona till båda dagarna… Certet gick till Piri båda dagarna :-) Crille & hans matte var på plats båda dagarna och hade på lördagen tuff konkurrens av inte mindre än fyra hanar om certet i öppen klass… Och en hane på söndagen… Och Crille fick certet båda dagarna *Stolt* Och BIVet Och nomineringen båda dagarna *super stolt* Och blev sen BEST IN SHOW på lördagen!!!! *Yippieeee!!!* Och söndagens panel var en riktig nagelbitare!!! Det blev lika I panelen mellan Crille och S*Englaflickornas Creme Ninon så skiljedomare fick avgöra, hans röst föll på Ninon!! GRATTIS Therése!!

TACK till alla trevliga människor vi har träffat i helgen för en härlig utställningshelg :-) Och speciellt tack Monica, Marie & Lill-Britt för att ni visar våra avkommor så fint på utställningarna!!!

Jag har uppdaterat med resultaten från helgens utställning på resultatsidan->

Ha en skön kväll!!

//Petra

Piri-Piri uppe för bedömning