S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

Bea 8v & Clara 1 mån ;-))

2008-10-10

2008-09-10

Vi har beslutat oss för att inte att åka till utställningen i Tibro denna helgen... Det blir helt enkelt lite för mycket nu, att åka så långt iväg på utställning med lilla Clara över hela helgen. Dessutom ska vi ju till Höganäs på utställning hela nästa helg. Så det får räcka :-) 


 

2008-09-08 

Tänk att det redan har hunnit gå en hel månad sedan Clara blev en del av vår familj... Det är verkligen precis så som ALLA säger, ta till vara på småbarnstiden för den går så otroligt fort!! Jag vet inte riktigt vart denna månaden med Clara tagit vägen. Den har varit helt underbar med allt vad det innebär med sömnlösa nätter, blöjor i mängder, barn skrik & amning i tid och otid :-) Men allt har gått såå otroligt fort....

Bea har hunnit bli 8 veckor och börjar bli stora damen ;-) I fredags var det dags för Beas första bilutflykt, för att få sin första vaccination ;-) Med sig i buren hade hon resvana mamma Nokia som stöd så allt gick bra ;-))

Annars går det mest i 200 här hemma när Bea busar för fullt med mamma Nokia & "farbror" Cedrus. Det är så mössen, bollarna och dammråttorna yr runt när dom far fram genom huset ;-)) Nu har Bea också fattat hur kattluckan till uterummet fungerar och den är JÄTTE kul att springa in och ut genom :-))

Se 8 veckors bilder på Bea Här-> 

Winnie börjar bli riktigt rund om sin mage nu.... Ska bli sååå spännande och se vad som döljer sig i den ;-)) Vi väntar kattungarna i slutet av oktober...

Se väntad kull Här->

Ha'det gott ;-))

 ♥ Dräktig Winnie ♥

 

 ♥ Clara 1 månad

 ♥ Bea 8 veckor