S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

Ny kattgård och väntans tider :-))

2009-08-13

 

 

2009-08-13 kl.21:20

GRATTIS Bea från vår B-kull som fyller 1 år idag!!

Annars är allt lugnt här med Asta... Blir nog en lugn natt också :-)


2009-08-04

Vad har då hänt sen sist?!

Ja vi två dräktiga honor här och Clara är snart 11 månader!! Sen har vi hunnit med två utställningshelger, byggt klart rastgården och nästan målat om garaget ;-))

Jag har uppdaterat Claras bilder med några nya bilder. Se bilder på Clara här->

Vi är nu 100% säkra på att Winnie är dräktig med Cicero :-)) Förra parningen resulterade i en livmoders inflammation som behandlades framgångsrikt med penicillin. Winnie började löpa i slutet av penicillin behandlingen och fick då träffa Cicero igen! Och det blev ett minst sagt hett möte ;-)) Och nu tyder allt på att hon är dräktig, så om allt går bra så räknar vi med att kattungarna kommer omkring den 4 september :-)

Se mer under Väntad kull->

Asta bara växer och växer :-) Hon har en rejäl mage!!! Det ska bli JÄTTE spännande och se vad som döljer sig där inne :-) Tur att det inte är så länge kvar nu ;-)) Tog lite bilder på henne för några veckor sen som jag har lagt på hennes sida nu. Se dom här Asta bilder->

Kauko har varit flitig med nya kattgården nu under sin semester :-) Den är så gott som klar bara lite småfix kvar… Jag ska åka till plantskolan en dag denna veckan och köpa två Humle plantor som jag ska plantera där inne, hoppas på att dom ska slingra sig upp för stolpen som står i centrum av kattgården så det blir lite lummigt där inne :-)) Jag har samlat ihop lite bilder från byggets gång och skapat ett eget galleri. Se dom här Nya Kattgården->

Vi var på utställning den 18-19 juli i Osby med Piri-Piri, Cicero & Digitalis :-) På lördagen fick Cicero sitt andra CAC, Digitalis sitt 10:onde CACS och BIV, Piri-Piri blev Ex1 :-) På plats i Osby på lördagen var också Bea från vår B-kull och Crille från vår C-kull! Bea blev ex 2 och Crille han drog till med ett riktigt storslam!!! Ex1, BIV och Best In Show med ALLA rösterna!!!!! –Yippiieee!!! Jätte GRATTIS till hans familj Lill-Britt & Bo-Arne!

På söndagen blev Piri-Piri ex 1, Cicero ex 3 och Digitalis fick sitt sista CACS och blev därmed Supreme Champion :-))) -Jätte glad!! Crille var på plats på söndagen också, då blev han ex 1 & BIV :-)

I helgen har vi varit på utställning i Varberg. Med oss hade vi Cicero & Piri-Piri. På lördagen blev Cicero Champion och nominerad, Piri-Piri blev Ex1 & BIV :-)) På Söndagen blev både Cicero och Piri-Piri Ex 2. På plats i Varberg fanns också Crille från vår C-kull som blev Ex1 på lör sen slagen av Piri-Piri i BIVet på söndagen blev han Ex 2. I det hela taget har det varit en väldigt trevlig helg med många trevliga människor och en väl ordnad utställning :-)

Utställningsresultaten är uppdaterade!!

Det blir allt för nu!! Phu nu måste jag skriva här lite oftare så det inte blir halva romaner!!

//Petra

Digitalis njuter av nya rastgården :-)

 

S*Cederskogens Asta Ametist juli 2009

Clara 10,5 mån :-)

Cicero koser sig med Anne på utställningen i Varberg ;-))