S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

Nytt sen sist :-)

2009-07-14

Ja, då var det ett tag sedan jag var här och skrev…

Vi var på utställning i Hässleholm förra helgen och resultaten är uppdaterade.

Rastgårdsbygget fortgår nu är hela stommen uppe och nätet på utsidan är på plats :-) Så nu är det taket och utgången från huset plus lite fixande av miljön i rastgården kvar :-))

Asta har kommit ”hem” till oss igen :-) Så nu stannar hon här tills hon har fått sina kattungar och de sen har flyttat innan hon flyttar hem igen :-)) Det känns härligt och ha henne här igen :-)

Annat nytt är att Nokia nu har blivit Kastrat… Hon brottas med otäcka tandkötts inflammationer som är kroniska. Då hon kommer behöva medicinering och fortsatta tandläkarbehandlingar så har vi fattat beslutet i samråd med behandlande tandläkare att låta kastrera henne …  

I går var jag och Gunnel med Cicero uppe i Helsingborg hos Vet. Torkel Falk för att scanna hans hjärta för HCM och hans hjärta var helt normalt :-)

Nu ser vi fram emot helgens utställning i Osby :-) Vi kommer åka båda dagarna med Cicero, Piri-Piri & Digitalis. Det ska bli jättekul att visa Digitalis igen hon älskar verkligen utställningarna!! Också känns det som en evighet sen sist men det är väl för att hon är så rolig att ha med på utställning ;-))

Hej hopp!!

Också var nätet på runt om, sen är det taket nästa :-))

Stommen skruvas ihop :-) 

Stommen klar :-)

 

Dags för nätet :-))