S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

Piri-Piri Best In Show!!!!

2009-06-15

Vilket avslut på en härlig helg!! Igår åkte jag och Gunnel (S*Fridalas) tillsammans på utställning i Ulricehamn. Denna gången stannade Kauko & Clara hemma så vi fick klara oss själva, hur nu det skulle gå ;-)))

Med oss hade vi (N) Jatobas Cicero, Fridalas Piri-Piri och S*Just Catnap's Fabia. Och på plats fanns också Monica (S*Zios) med sin S*Cederskogens Alwe Almandin från vår A-kull :-)

Så klart var vi alla samlade i grupp 4 :-)

Cicero hade konkurrens av två hanar i öppen klass, han var yngst i gänget med sina blott 11 månader…. Han fick en SUPER bedömning av Hannah Jensen!! Vann klassen gjorde min egen uppfödning  S*Cederskogens Alwe Almandin :-) Sen kom Cicero :-) I med detta så blev Alwe Champion!!! GRATTIS Monica och tack för att du tar så väl hand om honom och visar honom så fint:-)) Jag har uppdaterat titel sidan->

Och för Piri-Piri gick det SUPER bra :-) Hon blev Ex1, NOM & Best In Show :-)) Detta blev Piri’s tredje raka BIS!!! Vi är sååå glada och stolta :-)

Piri-Piris mamma Fabia fick sitt tredje och sista cert till sin IC-titel!! GRATTIS Gunnel och tack för en jättetrevlig dag:-)

Senare i veckan kommer lite bilder från utställningen :-)

//Tjing :-)

(N)Jatobas Cicero ♥