S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

Nytt & uppdaterat i januari...

2019-01-31

2019-01-31

Utställnings helg...

Helgen som gått tillbringade jag i Danmark tillsammans med härliga vänner och utställare. En härlig helg på många vis, tack alla <3  Med mig hade jag Orkidé, Roxie & Öyvi. Resultaten för helgen var lite blandade. På lördagen blev både Roxie & Orkidé ex2. Öyvi blev Ex1 av honorna. På söndagen fick Roxie även då nöja sig med en ex2 i tuff konkurrens mot en vacker hona som också blev domarens nominering. Orkidé fick en underbar bedömning <3 hon fick sitt sista cert till Champion & BIV-v. I nomineringen mötte hon samma hona som Roxie mötte i sin klass. Öyvi fick en bedömning som i det närmaste gjorde mig både knäsvag och rörd <3 Hon blev ex1 och  nominerad! I panelen skötte hon sig fint och fick en röst! 

Med på utställningen var också S*Cederskogens Östen Östanvind och matte Andrea som båda gjorde utställningspremiär. Han fick en jättefin bedömning och blev ex1. Nomineringen gick till en fin MCO. Men vilken cool kille han är Östen. Han tog verkligen det hela med ro. Tack Andrea för att du kom och visade fram Östen så fint!

S*Cederskogens Yrsa var också med sin matte på utställningen. Hon fick fina bedömningar båda dagarna! På lördagen fick hon cert i konkurrens av fyra vackra honor! På söndagen fick hon nöja sig med en ex3.

Samtidigt var deras syster Öydis på utställning i Finland! Hon gick än en gång hela vägen och fick Best In Show!! Stort stort GRATTIS Jarkko & Rauno! 

Vi är bara såååå glada och stolta över er alla :-) 

Idag har jag också fotograferat A2-kullen och uppdaterat med nya bilder här på hemsidan! Se de här->

S*Cederskogens Öyvi Ögonfröjd i BIS-panelen 


 

2019-01-22

WOW WOW WOW SÅÅÅÅ STOLT & GLAD uppfödare :-) 

S*Cederskogens Öydis Önskedröm gjorde utställningsremiär nere i Riga under helgen och det gjorde hon med bravur :-) Hon fick riktiga SUPER bedömningar båda dagarna och slutade som BEST IN SHOW båda dagarna!!! 

STORT TACK till Jarkko & Rauno som visar henne fram så fint <3 

Idag har jag uppdaterat med nya bilder på A2-kullen som redan hunnit bli 10 veckor! Dessutom blev det lite kullbilder denna gången.. Se bilderna här->


 

2019-01-14

Astro, Assar, Atlas & Anja har blivit 9 veckor. Alla fyra har nu hittat sina nya familjer och vi tror det kommer bli toppenbra för alla!!  

Vidare så är hemsidan uppdaterad med nya bilder!

Se bilderna här->

 

Astro berättar att han är en riktig liten tiger ♥


2019-01-07

Nytt år!!!

Välkommen 2019! Så ska man bara lära sig skriva rätt årtal också ;-)

Kattungarna har blivit 8 veckor och har idag fått sin 1:a vaccination och id-märkning. De skötte sig fint även om det var lite läskigt att inte vara hemma i tryggheten. Väl hemma igen blev det en lååång sovstund efter morgonens äventyr. 

Igår fotograferade jag alla fyra och nu ligger bilderna ute :-) Se de här->

 

För vidare info kan jag informera om att vi bytt vår ena mailadress pga att vi bytt internet leverantör..  så nu har jag kronogatan33@gmail.com. Har ni mailat till min: kronogatan@telia.com så får ni gärna skicka om :-) Den här på hemsidan fungerar fortfarande fint!