S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

Nytt & uppdaterat i december...

2018-12-30

2018-12-30

7 veckor...

Nu är julen över och vi står på trösklen inför ett nytt oskrivet år! Vi önskar alla våra besökare god fortsättning och ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!

Kattungarna i A2-kullen har hunnit bli 7 veckor och idag blev de fotograferade alla fyra :-) Nya bilder ligger ute nu. Se de här->


 

2018-12-17

Äntligen...

Nu finns det nya bilder på A2-kullen som hunnit bli hela 5 veckor! Sedan sist jag skrev här har influensan dragit över hela familjen *phu* så därav de uteblivna bilderna..

Även årets planerade julklappsinköp fick ställas in.. Näthandel fick bli julens räddare <3 Åh, gratis hemleverans till dörren! Kan det bli bättre? ;-) 

Men nu är vi på benen igen och de nya bilderna är här :-) Se de här->

Alla fem växer på sig fint, äter bra med riktig mat och är duktiga på lådan! 

//Petra


 

2018-12-04

A2-kullen 3 veckor...

A-barnen har blivit 3 veckor. Hemsidan är uppdaterad med nya bilder! Se de här->

Helgen som gick var vi i Danmark på utställning med Roxie och Orkidé. En härlig helg på många vis och dessutom med fina resultat :-) Roxie fick cert till Supreme båda dagarna och Orkide som var på utställning för första gången i öppen klass fick cert och blev nominerad båda dagarna :-) 

Vår dotter Clara var med på utställningen och deltog med Orkide i Junior Handling båda dagarna. Hon och Diddi gjorde det otroligt bra. På söndagen stod hon som vinnare! Hon blev otroligt stolt över att ha vunnit sin första egna pokal ♥