S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

Nytt & uppdaterat i oktober...

2017-10-25


 

2017-10-25

8 veckor...

Kattungarna i Å-kullen har blivit 8 veckor! Nu är kattungehagen ett minne blott, nu huserar de nämnligen fritt i huset :-) Igår var jag med hela gänget hos veterinären för deras 1:a vaccination. Alla fem skötte sig fint under vår lilla utflykt ♥

Idag har jag uppdaterat med nya bilder på alla fem! Se de här->


2017-10-19

Vilken helg..

Ja verkligen, vilken helg vi har haft!! Jag har varit på utställning i DK med Diddi och Polly. Polly har inte varit på utställning på 2 år men tog det hela med ro och fick topp resultat med Best In Show båda dagarna!! På söndagen blev hon dessutom Best Of the Best 2:a :-) Vilken debut!! Åh inte nog med detta så slog "Diddi" till och blev Best In Show på söndagen! Detta var hennes 5:e BIS vilket innebär att hon numera kan titulera sig JUNIOR WINNER!!! Wiieeeee!! :-) Tror knappt vi har landat ännu... Denna karamellen kommer vara l ä n g e... Nu tar vi utställningspaus till nästa år.

Idag har jag fotograferat hela Å-kullen och uppdaterat hemsidan. Se de här->

S*Cederskogens Yrsa var också med på helgens utställning. Även hon fick toppenresultat med Ex1, BIV-u/j & Nominerad :-)) Stort GRATTIS Helene!

S*Cederskogens Polly Polaris och jag :-)


 

2017-10-11

6 veckor...

Vårt härliga gäng i Å-kullen har blivit 6 veckor nu och hemsidan är uppdaterad med nya bilder! Se de här->

trångt i mjölkbaren :-)


2017-10-06

5 veckor...

Å-kullen har blivit 5 veckor och nu finns det nya bilder på hela gänget! Se de här->

Igår byggde vi ut deras hage och det var verkligen spännande tyckte de.. Alla fem har bra kläm på att använda toalådan och äter bra av den riktiga maten nu. Det är börjar bli mycket aktivitet på dem och de är nyfikna på allt som händer omkring dem.

Ha en fortsatt fin vecka.

/Petra

nya stora kattungehagen..