S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

Nytt & uppdaterat i september...

2017-09-29

2017-09-29

4 veckor...

Å-barnen har blivit 4 veckor och det händer saker i deras utveckling hela tiden! Alla har fått smak på riktig mat nu även om mammas mat fortfarande är populär. Flera av dem har redan hittat till toalådan.

Idag har jag uppdaterat med nya bilder på dem som jag tog i onsdags när de blev 4 veckor. Se bilderna här->

Under helgen som gick var vi på utställning! Jag hade med mig (N)Mariskogens Orkidé som fick otroligt fina resultat med Best In Show på söndagen!! Men på utställningen var två Cederskogare, Yrsa & Zazza som gjorde det riktigt bra! Super stolt över de fina tjejerna och deras ägare! Tack för att ni tar så väl hand om dem och visar dem fram så fint.

/Petra

Hugo myser med Åfelia mellan fotograferingen ♥


 

2017-09-21

3 veckor...

Våra femlingar i Å-kullen har hunnit bli 3 veckor. Nu finns det nya bilder på alla, se de här->

Den lilla familjen har flyttat ner i vardagsrummet och fått en liten hage så de kan ge sig ut på lite upptäcktsfärd. Alla verkar nyfikna på sin nya omgivning ♥

//Petra


 

2017-09-14

Å-kullen...

Har hunnit bli 2 veckor gamla. Förra vecka räckte inte tiden helt då vår dotter Clara fyllde 9år ♥ Så under förra veckan var det kalas och födelsedagsfix här hemma :-) Men nu finns det färska 2 veckorsbilder på hela gänget och alla fem har fått sina namn. Alla kattungarna växer bra och utvecklas fint. Nu börjar det bli lite rörelse i bolådan..

Se bilderna här->

Ha en fin vecka!

//Petra


 2017-09-01

Höst=kattungar...

Ja, för mig är hösten lika med kattungar ;-) Idag har höstens första månad precis börjat och vår Å-kull har sett dagens ljus! Stolta föräldrar är Wichita & Keilir. Fem fina kattungar blev det. Förlossningen gick bra, mor och barn mår bra ♥

Jag ville inte störa den nya lilla familjen med att ta bilder direkt men nu 2 dygn efter är de här! Se mer här->

//Petra