S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

Nytt & uppdaterat i maj...

2017-05-10

2017-05-10

3 veckor...

Uppdateringen har dröjt några dagar men nu så!

Z-kullen har hunnit bli 3 veckor och nu finns det nya bilder på alla fem! Se de här->

Det börjar bli lite liv och rörelse i bolådan nu! Har börjat presentera lite "riktig" mat för dem men de är inte så jätte imponerade av det ännu ;-)

Så har vi våra två grabbar från Y-kullen som är kvar hos oss ännu några veckor innan de kommer flytta tillsammans. Ymer & Yazzo har hunnit bli hela 16 veckor! Jag passade på att ta lite kort på dem också, se de här->

Också anledningen till dröjsmålet av bilder... Jag och Clara har varit på utställning i Danmark med "Diddi" :-) Det var (N)Mariskogens Orkidés första utställning. Hon skötte sig superfint och tog det hela med ro. Som en bonus gick det dessutom superbra!

Hon började dagen med att få en fin bedömning, blev exellent 1 & nominerad. I finalen fick hon 4 av 5 domarröster och blev därmed Best In Show!!! Klubben hade sedan Best Of the Best där hon tävlade vidare mot BIS-J kat.2, där hon också vann. Sedan tävlade hon vidare mot de vinnande katterna från de andra kategorierna, där hon slutade som 2:a (BOB-2:a) :-)

Kan ju lungt säga att man svävade hem efter den dagen trots ömande fötter efter en lång dag i en ishall :-)

Nu i helgen är det dags igen! Två dagars utställning i Hässleholm med Orkidé och Keilir :-)

 


 

2017-05-01

Välkommen vår..

Eller nja, kändes inte riktigt så i morse när jag skulle iväg på jobb och fick skrapa rutorna på bilen :-( Men "snart" blir det bättre.. Känns som man sagt det i över en månad nu!

Kattungarna i Z-kullen blev 2 veckor igår och nu finns det nya bilder på dem.

Se 2 veckorsbilderna här->

//Petra