S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

C-kullen 5 veckor :-)

2008-12-08

Så har det gått en vecka sen sist... Och våra fyra skogstroll har hunnit bli 5 veckor gamla :-) Jag har tagit nya bilder på alla kattungarna idag och uppdaterat  

Se här-> 

I helgen har vi varit på utställning i Göteborg :-) En trevlig och välordnad utställning med mycket trevliga människor :-))

Cicero hade tuff konkurrens i klass 12.. (man funderar ju över varför man har en grupp 4 katt när man slår upp programmet) På lördagen var dom 3 pojkar, Annelie hade minst sagt svårt att bestämma sig :-) efter lång tids funderande och lite paus så slutade Cic som Ex2. På söndagen var det 6 pojkar i klass 12!! Jörgen tog gott om tid på sig och till slut blev Cic ex4. Båda dagarna fick han SUPER fina bedömningar och många lovord :-)) 

Digitalis fick sina cert båda dagarna :-) Nu saknas hon tre cert innan hon blir Europa Champion!! eller Supreme Champion som det kommer att heta nästa år.... Första gången jag läste om den nya titeln så var min första tanke att det låter nästan som en hamburgare meny på någon av de stora hamburgare kedjorna... Sen tänkte jag inte mer på det utan så får det bli eftersom vi inte ska på fler utställningar i år :-( Dessutom är det ju mer än Digitalis som kommer att bli SC istället för EC nästa år...

Som lite kuriosa kan jag ju berätta att vi på hemvägen från helgens utställning gjorde ett matstopp på Max, och gissa om det utbröt ett *..garv* i bilen när vi läste menyn... För vad hittade vi där? Jo Supreme meal :-))))

Det får bli allt för idag nu är det dags för lite middag med familjen :-)

Må gott vänner!

 

 

Calle gör sig fin för fotograferandet :-)