S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

Nytt & uppdaterat i januari...

2016-01-31

2016-01-31

1 vecka...

Våra sexlingar i U-kullen har blivit 1 vecka :-) Alla växer och utvecklas fint ♥

Jag har uppdaterat med nya bilder på alla sex! se de här->


 

2016-01-24

Nytillskott...

Inatt föddes vår U-kull :-) Polly var en superduktig mamma och födde 6 starka och välskapta kattungar ♥ Det blev en jämn könsfördelning med 3 hanar och 3 honor.

Nu finns det bilder på alla sex nykomlingarna! Se de här->

Det blev av förklarliga skäl ingen Danmarksresa och utställningspremiär för Keilir idag utan det får bli först om två veckor :-)


 

2016-01-22

Väntans tider...

Det börjar bli dags för Polly att föda sina kattungar nu :-) Men ännu är det väntans tider här hemma. Polly vaggar tålmodigt runt här hemma Hon är rejält tjock om magen och har ökat lite mer än 1kg i vikt sedan parningen..

På söndag är det dags för Keilir att åka på sin första utställning som blir i Danmark :-)

Det ser dessutom ut som att Wichita är dräktig :-) I så fall beräknas hennes kattungar komma i slutet av februari.. Se mer under Planer->

 Polly


 

2016-01-05

Long time ago.....

Ja, nu var det riktigt riktigt länge sedan jag uppdaterade något på hemsidan! Mycket har hänt men kanske inte jättemycket på kattfronten ;-) Det har varit en lång men också en välbehövd paus från dator, hemsida, kattungar och allt annat omkring uppfödarbiten.. Men nu händer det saker i Cederskogen igen ;-)

I december flyttade "Kungen" in! ;-) Eller ja, (N)Fodnaheia's Keilir som han egentligen heter vår goa norrman från Stavanger  Men han har kommit o kallas för Kungen och det beror  mest på hans otroligt härliga personlighet. Även om han kom som liten kattunge in bland en flock fertila vuxna honor var han verkligen tryggheten själv och det dröjde inte länge innan han hade charmat alla flickorna här ;-) Tusen tack Linda för denna fina, goa, härliga & charmiga kille!!

Keilir har fått sin egen sida här på hemsidan nu också! Se den här->

I övrigt har vi smidit lite planer i höst mörktret och vi väntar i skrivande stund en kull om några veckor.. Se mer under "väntad kull" 

Åh, kanske det är mer på G snart... ;-)

God fortsättning önskar vi er alla