S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

Nytt & uppdaterat i november...

2014-11-28


 2014-11-28

2 veckor...

Då har kattungarna hunnit bli 2 veckor :-) Alla fem har öppnat ögonen och tittar nyfiket upp från bolådan De växer så det knakar och utvecklas fint.

Trots regntung himmel och ingen sol alls lyckades jag få till lite kort på småttingarna idag :-) Så nu finns det 2 veckorsbilder på hela gänget, se de här->

Namnen är så gott som klara.. Kanske de kan bli publicerade under helgen :-) Håll utkik om ni är nyfikna...

Det får bli allt för denna gången, nu ska det bli lite fredagsmys här!!

//Petra


2014-11-21

1 vecka har gått...

Ja, nu har det redan gått en vecka sedan vår R-kull föddes. Det har varit en härlig första vecka med femlingarna ♥ Alla växer så det knakar och utvecklas fint. Trots sina höga födelsevikter på mellan 125-153 gram har nu alla dubblat sina vikter ;-) Kan undra om det är grädde i mammabaren?! :-)

Nu håller de på att öppna sina ögon och crémekillen har redan öppnat båda sina ögon ♥

Idag har jag fotograferat alla och uppdaterat hemsidan med nya 1 veckorsbilder. Se de här->

Hej världen


 

 2014-11-16

R-kullen har anlänt...

I fredags föddes vår 18:e kull med Cederskogare ♥ Denna gången med begynnelsebokstaven R :-) Det blev fem friska, kraftiga och super fina kattungar i blandade färger ♥ Ruby är en riktig supermamma som föder utan problem och tar väl hand om sina små skyddslingar. Nu har bebisarna hunnit bli lite mer än 2 dygn, alla ökar fint i vikt och mår bra.

Nu har jag uppdaterat här på hemsidan med lite info om kullen och bilder från de var nyfödda :-) Se det här->

//Petra


 

2014-11-11

Inga bebisar här hemma ännu...

Men det närmar sig med stora steg för Ruby! Hon har ökat 1,56kg i vikt nu, så det blir nog ett gäng med kattungar :-) Det märks på henne att hon tycker det börjar bli tungt och jobbigt nu.. Så vi hoppas det snart är dags :-)

Ruby ♥

Annat nytt är att vår lilleman Hugo fyllde 1 år i fredags :-) Tänk vad ett år går fort! Så under helgen som gått har vi haft 1-års kalas här hemma... Åh, huvudpersonen själv strålade ikapp med alla gratulationer och njöt av sin första tårtbit :-)

Annat nytt på kattfronten är att S*Cederskogens Måns Månsten har blivit 5-barns pappa i helgen :-) Kattungarna hittar ni här: www.lofvens.se

Det får bli allt för idag..

//Petra