S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

Nytt & uppdaterat i oktober...

2014-10-07

 


 

2014-10-07

Hösten är här…

Ja, nu kan man bara konstatera att hösten är här.. Senast jag skrev här så stod vi inför sommaren.  Nu har vi en på många vis underbar sommar bakom oss! Det har verkligen varit en sommar med många lata dagar som fyllts med värme, sol och bad för våran del. Men också en sommar då vi har slutfört en del renoveringar hemma, vilket har varit skönt det också :-)

På kattfronten har det ju inte stått helt stilla heller även om det har sett ut så här på hemsidan.. Vi har hunnit med fem utställningar sedan sist med super fina resultat i stenhårt konkurrens. Det har blivit både en del cert, flera bäst i variant och nomineringar. Till och med ett å annat best in show :-) Vi har uppdaterat utställningssidan med alla nya resultat, så kika in där om ni är nyfikna. 

Annat utsällningsnytt är att våra tjejer i Norrland har varit ute och visat framfötterna. S*Cederskogens Mira Magnet, S*Cederskogens Pippi Pyrit och S*Cederskogens Pixie Prisma har varit iväg på ett par utställningar med superfina resultat! Med sig hem har de fått flera klassvinster, en ny titel, flera nomineringar och en Best In Show!! STORT GRATTIS säger vi till Gunilla och Johanna!! Vi är super stolta och väldigt tacksamma för att ni tar så väl hand om tjejerna och visar dem så fint på utställningarna.

Vi har även fått lite nya titelkatter i katteriet sedan sist! Nyheter från Ryssland har vi fått om att S*Cederskogens Hugo Hagel har fått den högsta titeln man kan få på utställning och därmed kan han numera titulera sig Supreme Champion!! Så har S*Cederskogens Mira Magnet blivit Internationell Premier! Och under den gångna helgen blev S*Cederskogens Larry Lava, Grand Internationell Champion! Vi sänder ett stort TACK och GRATTIS till er alla som visar era Cederskogare så fint på utställningarna!! Titelsidan är uppdaterad.

Annat nytt är att vi äntligen väntar kattungar igen :-) Kattunge abstinensen är STOR nu med bara tre kattungar allt som allt i år… Men allt går ju inte riktigt som planerat alltid. Vi hade en plan för att få kattungar redan i augusti men nu ser det ut som att vi får vänta tills mitten av november. Kanske det är som man brukar säga, den som väntar på något gott…. (men jag tror att man, väntar för länge..) I skrivandes stund är Ruby fyra veckor dräktig och jag tycker man kan skymta en liten kula på magen  Vågen visar i alla fall uppåt :-) Förutom detta så går vi och väntar på att Piri-Piri ska komma i löp så hon kan åka på dejt.. Se mer under Väntad kull & Planer.

Annars har det inte fattats kärlek mellan katter här i sommar.. Vi har haft Måns här på kärleks semester. Han har träffat en vacker silvertjej och allt tyder på att det kommer bli bebisar mellan dem. När han ändå var här så passade jag på att fota honom lite. Så hans sida är uppdaterad med lite nya bilder, se de här.

Så har jag uppdaterat med lite nya bilder på våra tjejer,

S*Cederskogens Polly Polaris

Ruby av Härjedalen

S*Myselisias Wichita

Det får bli allt för denna gången.. Nu ska det inte dröja så länge tills nästa uppdatering ;-)

Ha det bäst!

//Petra