S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

Nytt & uppdaterat i oktober...

2013-10-29


2013-10-29

O-kullen 12 veckor...

Nu har O-kullen blivit 12 veckor och två av kullsyskonen har hunnit flytta... På fredag är det dags för nästa att packa sin resväska och ge sig iväg på nya stora äventyr. Det är ju inte utan att man saknar dem när de ger sig iväg  

Fortfarande så letar Opia efter sin alldeles egna familj att flytta till  

Se 12 veckorsbilder av O-kullen Här->

Under helgen blev det ett kärt återseende av S*Cederskogens Måns Månsten när vi var på besök i hans familj ;-) Det var en kille som växt till sig och blivit en riktigt stillig herre ♥♥ Mer om honom längre fram..Tack för en trevlig eftermiddag :-)

Annars är det fortsatt mest väntans tider här hemma... Det är väntan på att få ge sig iväg till BB och för Clara att äntligen få bli storasyster.. Idag är det 7 dagar över tiden.

Sen har vi Ruby här hemma som vaggar runt. Hon går från sovplats till sovplats och äter absolut för mer än två ;-)

Under helgen har World Winner 2013 gått av staplen i Danmark. Resultatet blev en vinnande skogis! S*Myselisias White Cloud, vår Wichitas kullbror :-) :-) STORT GRATTIS till uppfödarna Cecilia & Thomas, så himla roligt!!

//Petra

S*Cederskogens Måns Månsten, 11 månader ♥ 

  


 

2013-10-22

O-kullen 11 veckor...

Idag blir syskonen i O-kullen 11 veckor.. Det är nu ett alldeles underbart gäng vi har här hemma Det är mycket bus mellan sovstunderna och det är bra så ljuvligt att studera deras lekar och bravader..

Om en vecka är det dags att påbörja utflyttning för O-kullen.. Och man kan bara konstatera att man kommer sakna dem en hel del. Men vi vet också att de är efterlängtade och kommer bli högt älskade familjemedlemmar  i sina nya familjer. När man tänker på det, så värmer det i hjärtat ♥ 

Ännu så letar syskonen Opia & Ozzy efter sina alldeles egna härliga familjer att flytta till :-)

Idag har jag fotograferat hela ligan och uppdaterat med nya bilder!

Se 11 veckorsbilderna här->

Under helgen som kommer går World Winner 2013 av staplen i Danmark och vi önskar alla som ska dit stort LYCKA TILL!!! Vi följer er på nätet och hoppas på många fina resultat :-)

Men vad är väl ett WW när man kan vara på BB.. ;-)

Idag den 22 oktober är också datumet för vår bebis beräknade födelse.. Så allt efter idag är på övertid ;-) Men vi får nog vackert vänta lite till, för ännu känns allt lugnt..

Sköt om varandra..

//Petra

 

Syskonen Ozzy & Opia ♥ 

 


 

2013-10-14

O-kullen 10 veckor imorgon...

Denna veckan tjuvstartar vi en dag med korten ;-) Men jag gissar att ingen har något emot det?!

Imorgon blir syskonen Otto, Ozzy, Omar, Olex & Opia 10 veckor Idag har jag fotograferat hela ligan och uppdaterat med nya bilder här på hemsidan.

Se bilderna här->

Vi kan också konstatera att vår P-kull kommer att födas under novembers sista vecka :-) Som det ser ut nu så visar Ruby alla tecken på att hon är dräktig

Se väntad kull->

Annars är det mest väntans tider här hemma.. Bf- datum för vår tvåbenta familjemedlem är inte långt bort nu ;-) längtar Åh, kanske mest av alla längtar Clara efter att få bli storasyster...

//Petra

 

 

  


 

2013-10-08

O-kullen 9 veckor...

Busungarna i O-kullen har nu hunnit bli 9 veckor!! -Var tar tiden vägen?!

I mitten av förra veckan knäckte Opia nöten hur man kommer ut från kattungehagen... Sen var bröderna inte sena med att hänga med ;-) Så nu har vi tagit bort hagen. Alla fem tyckte det var SUPER spännande att utforska resten av huset! Så nu är det fullt ös i hela huset ;-)

Jag har fotograferat hela gänget och uppdaterat med nya bilder. Se de här->

Annat nytt är att Otto nu hittat sin egen härliga familj

Under helgen som gått var jag med Digitalis & Wichita på utställning i Ljungbyhed under lördagen.

Utställningsresultaten är uppdaterade->

Under utställningshelgen fick S*Cederskogens uppfödning två nya titelkatter :-))

På lördagen blev S*Cederskogens Larry Lava, International Champion & på söndagen fick S*Cederskogens Ebbe Everest den högsta titlen Supreme Premier!! Vi sänder våra varmaste gratulationer och jätte TACK till deras ägare fam.Löfven & Lena för att ni tar så väl hand om killarna och alltid visar dem så fint på utställningarna Vi är så stolta & tacksamma

Sidan med titelkatter är uppdaterad, se den här->

//Petra

 

  


 

2013-10-01

O-kullen 8 veckor...

Idag har Otto, Ozzy, Omar, Olex & Opia hunnit bli 8 veckor gamla

Jag har fotograferat ligan och nya bilder finns nu här på hemsidan! Se de här->

Igår var hela gänget ute på första äventyret med bilen.. Det var dags för första vaccinationen hos veterinären :-) Bortsett från lite pip i bilen så skötte de sig super fint Väl hemma igen sov de flera timmar... Det tar på krafterna att vara på upptäcktsfärd ;-)

De senaste veckorna har vi haft kattungebesök och nu är Omar & Olex bokade till två härliga familjer ♥♥ 

Under förra veckan hade Ruby & Larry en het kärleks dejt ♥ Så om allt går som planerat ska kan vi hoppas på kattungar under novembers sista vecka mellan dom :-) Se mer info här->

Annars har det mest varit en vecka kantad med envis tandvärk... :-( Usch & fy säger jag bara..

Till helgen blir det utställning för Digitalis & Wichita i Ljungbyhed!

//Petra

Zzzzzz.....