S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

Nytt & Uppdaterat i augusti...

2013-08-27


2013-08-27

O-kullen 3 veckor...

Otto, Ozzy, Omar, Olex & Opia har nu blivit 3 veckor gamla ♥♥♥♥♥ De växer så det knakar och det händer saker med dem i deras utveckling varje dag :-)

Nu finns det nya 3 veckorsbilder här på hemsidan! Se de här->

//Petra

 

2013-08-20

Slut på semestern...

Nu är 2013 års sommar semester över och igår var det min första dag på jobbet.. Men det blir inte så lång tid för mig att jobba innan jag går på en annan sorts ledighet ;-)

Kattungarna i O-kullen har hunnit bli 2 veckor :-)

Nu händer det saker med kattungarna varje dag känns det som! De växer och utvecklas i en rasande fart.. Nu får man äntligen lite kontakt när man sitter vid bolådan och pratar med dem ♥ Så mysigt att mötas av blicken från en nyfiken liten kattunge ♥ Man kan nästan se hur de funderar på vem man är samtidigt som de måste anstränga sig för att kunna fokusera blicken..

Idag har jag fotograferat hela gänget.. Alla var dock inte lika lätta att fånga på bild denna veckan så det är lite varierande kvalite på bilderna. Se bilderna här->

//Petra

 

 


 

2013-08-13

1 vecka har gått...

Kattungarna i O-kullen har nu hunnit bli 1 vecka Alla växer så det knakar och mår fin fint :-)

Under veckan har vi funderat mycket på kattungarnas namn.. Så nu har alla fem fått sina namn

Idag har jag fotograferat alla och uppdaterat med nya bilder. Se de här->

//Petra

 

Veckans fotomodell, S*Cederskogens Ozzy Ozon :-)

 


 

2013-08-07

Vår O-kull är född...

Natten mellan måndag och tisdag föddes Piri-Piri & XLs småttingar. 5 underbara bebisar, fördelat på 4 pojkar och 1 flicka ♥♥♥♥

Hela förlossningen gick jättefint, alla fem är friska pigga och har ökat fint i vikt.

Vi har tagit det lugnt med fotograferandet då vi vill störa den nya familjen så lite som möjligt.. Piri-piri var påverkad av den starka värmen (på över 30 grader). Så hon var lite stressad den första tiden efter förlossningen. Men nu har hon kommit till ro med sina småttingar :-)

Så nu finns det också nya bilder på alla småttingarna! Se de här-> 

Under helgen var jag med Ruby & Wichita på utställning i Danmark. Det blev verkligen en riktig toppen helg :-)))

På lördagen fick Ruby sitt sista cert för titlen GRAND INTERNATIONAL CHAMPION och under söndagen sitt första cert för SUPREME :-) Och inte nog med det så blev hon BIV & Best In Show båda dagarna!!! Wiiieee, happy days :-) :-)

Wichita blev Ex 1 på lördagen i konkurrens av en hona som gick upp i klass 11 till söndagens utställning. På söndagen blev hon Ex2 mot en super söt liten sköldpaddsfröken :-) Hon fick fina bedömningar & skötte sig fint. Även om hon tycker det är lite tråkigt när man ska vara hållas upp och vara stilla, när man kan busa med vippor istället. Men är man kattunge så är man ;-)

Utställningsresultaten är uppdaterade->

På utställningen fanns det lite fler S*Cederskogare..

PR & SC S*Cederskogens Crille Crom fick cert, BIV-K & Best In Show under lördagen, sen fick han nöja sig med ex2 på söndagen.

CH S*Cederskogens Larry Lava fick två cert för sin IC-titel & S*Cederskogens Bea Beckerit fick sitt sista cert för IC & kan numera titulera sig International Champion!

Vi sänder ett stort GRATTIS till alla fina resultat!!! Vi är så glada och stolta för att ni alltid tar så väl hand om era katter och visar dem så fint på utställningarna :-)

Titelkatterna är uppdaterade->

Detta får bli allt för denna gången..

//Petra

 

 

 

 

Vår Ruby av Härjedalen, blev Grand International Champion den 3 augusti 2013 i Danmark.

Hon blev även BIV & Best In Show båda dagarna

:-)))))