S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

Nytt & Uppdaterat i juli...

2013-07-19

 

 

 2013-07-19

Nu är det semester :-)))

Även hemsidan/datorn kommer ta lite semester nu ;-) Fram tills Piri-Piris kattungar har anlänt runt den 6 augusti, kommer jag inte att uppdatera något eller svara på e-post..

Piri-Piri mår bra och magen växer ♥ Hon har redan ökat över 1kg i vikt..

Vi önskar alla en underbar semester!!

Soliga hälsningar

Petra

 

 


 

2013-07-03

Lite nytt under solen….

Nu är det 2,5 vecka kvar till semestern börjar.. Behöver jag skriva att jag längtar?! ;-)

Alla kattungarna i N-kullen förutom Nellie har nu flyttat och av alla rapporter vi fått så verkar det som att alla funnit sig väl tillrätta i sina nya hem  TACK för alla härliga rapporter och bilder, det värmer i hjärtat varje gång  I nästa vecka är det dags för Nellie också att flytta. Sen blir det tomt på kattungar här ett par veckor…

Nellie blev idag 17 veckor. Det finns lite nya kort på henne här->

Piri-Piri är dräktig och har redan ökat bra i vikt. Jag räknar med att hennes kattungar kommer runt den 6 augusti +- någon dag. Ska bli sååå spännande och se vad som döljer sig i hennes mage :-) :-)

Så har vi uppdaterat med lite nya planer för Ruby. Se de här->

Under helgen som gick var vi på utställning i Kalmar. Med oss hade vi Wichita och Nova som skulle flytta med sin matte hem efter söndagens utställning. Det blev en super trevlig utställningshelg med fina resultat, trevligt sällskap, god mat och inte minst en väldigt välarrangerad utställning :-)

Resultaten är uppdaterade. Se här->

Det finns lite nya bilder på Wichita som snart är 5 månader.. Se de här->

Den 8 juni fick vi de glädjande beskedet att vår avkomma S*Cederskogens Max Magma fått sitt 5:e Best In Show knappt 6,5 månad gammal!!! Så numera kan han titulera sig Junior Winner :-))) Vi är väldigt glada och sänder ett STORT GRATTIS till hans familj i Finland J TACK för att ni tar så väl hand om Max och visar han så fint på utställningarna

Så har vi fått en ny Champion, S*Cederskogens Larry Lava :-) Grattis Christina m.fam!

Titelsidan är uppdaterad. Se här->

Det får bli allt för denna gången!

Hoppas solen skiner på er :-)

//Petra

 

En glad Clara på Midsommaraftons kväll 2013 :-)