S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

Nytt & uppdaterat i december...

2012-12-30

2012-12-30

Nu finns det nya bilder på kattungarna som hunnit bli 5 veckor! Se de här->

Vi önskar alla våra besökare ett riktigt GOTT NYTT ÅR

//Petra m.fam


2012-12-23

Dagen före dopparedagen...

Nu är alla klapparna köpta och alla förbredelser gjorda ♥ *phu*

Nya 4 veckorsbilder finns nu också på alla trollungar i M-kullen!! Se de här->


2012-12-16

M-barnen 3 veckor...

Våra sexlingar i M-kullen har hunnit bli 3 veckor nu

Det finns nya bilder på alla sex nu :-) Se de här->

Så har vi färgändrat Maia som visa sig vara silver..

Nu närmar sig julen med stormsteg, bara 1 vecka kvar!! Hjälp!! Åh, jag som inte har köpt mer än 1 julklapp ännu.. *suck* Då vet man vad man ska göra den kommande veckan ;-)  Ändå lovade jag mig själv förra julen att i år skulle jag vara ute i bättre tid.. Nåja, det blir inte alltid som man tänkt sig. Men en sak är säker, det blir jul ändå..

Kramar

Petra

 

Sötaste lilla Maia ;-)


2012-12-10

Crille Supreme Champion :-)

I helgen fick Crille sitt sista cert för hörgsta titlen Supreme Champion!! Vi är så stolta och tacksamma för detta som uppfödare till vackra Crille :-) Men framför allt vill vi GRATULERA och rikta ett stort TACK till Crilles ägare Lill-Britt & Bo-Arne För att ni alltid ser till "Nisses" bästa och tar så väl hand om honom ♥ Det har varit härligt att få se er på alla dessa utställningarna och jag hoppas att det blir många fler framöver på vägen till SP-titlen ;-)

Sidan med titelkatter är uppdaterad->

 


2012-12-06

kattungarna 2 veckor...

Nu har kattungarna blivit 2 veckor, alla växer och mår bra  Ruby är en fantastisk mamma och tar så väl hand om sina små skyddslingar Alla har öppnat ögonen och kikar nyfiket på en när man sitter vid bolådan :-)

Jag har uppdaterat med nya bilder :-) Se dem här->

Ha det bäst..

//Petra

S*Cederskogens Milly Mineral


2012-12-01

1:a advent & 1 vecka med småttingarna…

Åh, som vi har njutigt av dessa småttingar.. Helt ljuvligt ♥ Hela kattfamiljen mår utmärkt och Ruby är en fantastisk mamma! Redan har jag suttit många timmar helt försjunken vid kanten av bolådan, så rofyllt och härligt :-)

Småttingarna har fått sina namn och igår tog jag lite nya bilder på småttingarna, se de här->

Vi har också varit och hälsat på Lex med familj. Så klart var kameran med och han var givetvis inte sen till att posera. (Märks att det är en son till divan Digitalis, gör liksom vad han kan för att stå i centrum) Se bilderna här->

TUSEN TACK Lottie, Johnny & Theo för ett trevligt besök med super smaskig fika

Vår uppfödning har fått ytterligare en ny titelkatt, S*Cederskogens Hector Helium blev lördagen den 24 november International Premier i Norge! Stort GRATTIS & TACK till Johanna Mauritzson. Sidan med titelkatter är uppdaterad, se det här->

I övrigt kan jag meddela att parningen mellan Digitalis & Kalle inte blev något :-(

Istället drog Digitalis på sig en livmodersinflammation… Hon har varit inlagd på Helsingborgs Djursjukhus för att göra ett försök att behandla det medicinskt.. I måndags var vi på återbesök, för att se hur hon svarat på behandlingen så långt.. Med hjälp av ultraljud kunde veterinären konstatera att hon svarat över förväntan på behandlingen *glädje* Så nu håller vi tummarna för att det fortsätter i den riktningen!! Men det har varit och är fortfarande en orolig och nervös tid för oss då risken för återfall finns..

Hur som helst så har vi nu en ny spännande plan för Digitalis som vi verkligen hoppas ska lyckas!! Jag tror detta kan bli super bra :-)) Se planen här->

//Petra

 

S*Cederskogens Maia Marmor ♥